Notícies

Primera reunió del curs de la Xarxa de centres solidaris

  06/09/2019

Avui de matí ha tengut lloc a la sala d'actes de la FELIB la primera reunió del curs de la Xarxa de Centres educatius solidaris del Fons Mallorquí

Els representants dels centres que formen part de la Xarxa s'han reunit avui de matí amb personal tècnic del Fons Mallorquí per tal d'iniciar un nou curs escolar on els Objectius de Desenvolupament Sostenible seran els protagonistes de l'oferta en matèria d'Educació per al Desenvolupament Sostenible (EDS) del Fons, arran de la campanya Compromesos amb l’Agenda 2030.

En primer lloc, s'ha fet una roda de presentacions on cada interlocutor ha explicat la feina feta al seu centre i les inquietuds i demandes per al pròxim curs, les quals contribuiran a dissenyar una estratègia de feina en matèria d’EDS per a cada escola.

El Fons Mallorquí ha presentat el catàleg de sensibilització amb tota l'oferta de tallers, exposicions i material didàctic, fent especial menció als tallers sobre Objectius de Desenvolupament Sostenible. Tant aquells dirigits als alumnes com els que estan pensats perquè el professorat conegui i faci seva l'Agenda 2030.

La reunió ha dedicat un espai a parlar de la situació dels centres agermanats amb escoles de Nicaragua, el Perú i el Sàhara Occidental, amb la intenció de millorar les comunicacions entre els centres.

Per acabar, s'ha dedicat una part de la reunió a explicar, mitjançant un taller pràctic, què és l'Agenda 2030 i perquè és important que les escoles incorporin els Objectius de Desenvolupament Sostenible a les seves línies de feina.